Vinprovning restaurang i Stockholm

Vinprovning, restaurang i Stockholm

Om du är ute efter en bra vinprovning restaurang Stockholm så hyr vi på Haga Deli gärna ut vår festvåning för det! Här kan du som gäst boka festlokalen för att hålla en egen privat fest, helt i din egen regi. Kontakta oss på Restaurang Haga Delikatess så kommer vi tillsammans fram till hur kvällen kommer se ut. Vi anordnar allt från 5-rättersmiddagar till en italienskbuffé med plockmat, allt är möjligt.

I vår festvåning anordnar vi också temakvällar med föreläsningar om mat och dryck eller varför inte boka en choklad-, whiskey eller vinprovning? Provsmaka våra egen importerade viner och låt vår Sommelier guida er genom kvällen. Kontakta oss om du vill boka en vinprovning på vår restaurang i Stockholm.

Besök Italien mitt i Stockholm med en vinprovning på Haga Deli

Haga Deli har mer än 22 års erfarenhet i branschen och fortsätter konstant att utvecklas. Från en liten delikatessbutik till en restaurang med cateringverksamhet och festvåning. Vårt signum är att du ska kunna få en äkta italiensk matupplevelse, mitt i Vasastan. Det uppnår vi genom bra råvaror, egen importerade viner av hög kvalité och personal med hög kunskap som alltid sätter gästens önskemål i fokus.

Kontakta oss om du vill boka en vinprovning på restaurang i Stockholm. Hjärtligt välkomna!


Patrick är vår krögare och sommelier
Vinprovning, restaurang i StockholmVinprovning, restaurang i Stockholm