Italiensk restaurang Stockholm

Italiensk , restaurang Stockholm

Italiensk restaurang i Stockholm

Om du besöka en bra italiensk restaurang Stockholm är du välkommen till oss på Haga Deli. Att kliva in hos oss på Haga Restaurang Delikatess är som att resa direkt från Hagagatan till Italien. Vi har mer än 22 års erfarenhet av mat och dryck och vi utvecklas hela tiden med nya smaker och upplevelser.

Vi strävar alltid efter att utvecklas för att göra våra gäster ännu nöjdare och tar gärna emot synpunkter. Vi försöker också alltid uppfylla våra gästers önskemål och löser allt från gluten- och laktosfria alternativ till vegetariska och ibland veganrätter.

Bra råvaror och god service gör oss till en bra restaurang!

När du letar efter bra restauranger i Stockholm, besök oss på Haga Restaurang Delikatess. För oss står bra råvaror och förstklassig service i fokus, och vårt signum är att du ska kunna få en äkta italiensk matupplevelse, mitt i Stockholm.

Vi är en familjär restaurang som gärna ser att du tar med familj och vänner att dela matupplevelsen med. Kom in på en lunch eller besök oss kvällstid för en härlig italiensk middag. Ett tips är dock att boka bord innan, då det snabbt blir fullt.

Välkommen!

Boka bord
Kontaktuppgifter