Italiensk catering Odenplan

Catering Odenplan

Kolla på våra cateringmenyer här

Välkommen till Haga Deli. Vi levererar förstklassig italiensk catering nära Odenplan i Stockholm och har 22 års erfarenhet av catering och vår specialitet är det italienska köket!

Från starten var vi en liten delikatessbutik med take- away pizza som idag har expanderat till en restaurang med populär catering och efterfrågad festvåning. Vi fortsätter ständigt att utvecklas för att kunna göra våra gäster ännu nöjdare. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra gästers önskemål och löser allting från gluten- och laktosfria alternativ till vegetariska rätter på våra bufféer. Det är vår ständiga målsättning och för att uppnå den krävs färska och bra råvaror och det finner du hos oss på Haga Deli.

Vi levererar oemotståndlig italiensk catering

Vi har tre italienska förslagsmenyer av olika prisklasser men anpassar oss efter de önskemål du som kund har, allergier och tillfället. Vi hyr ut porslin, bestick och personal och levererar maten som lagats i vårt Haga Deli kök, men självklart får ni själva hämta maten om ni önskar. Vi har levererat mat till allt från 2-500 personer till alla möjliga event som t.ex. bröllop, en romantisk middag för två eller till den viktiga affärsmiddagen.

Kontakta oss när du vill ha förträfflig italiensk catering nära Odenplan.