Italiensk buffécatering i Stockholm

Catering Odenplan

Välkommen till Haga Deli. Vi är en restaurang som levererar italiensk buffécatering i Stockholm. Vi har 22 års erfarenhet av catering och vår specialitet är det italienska köket. Från starten var vi en liten delikatessbutik som idag har expanderat till en populär restaurang med efterfrågad cateringverksamhet.

Vi levererar italiensk buffécatering i Stockholm

Vi har tre italienska förslagsmenyer av olika prisklasser men anpassar oss efter de önskemål du som kund har, allergier och tillfället. Vi levererar till alla möjliga event, allt från bröllop, en romantisk middag för två till den viktiga affärsmiddagen. Vi hyr även ut porslin, bestick och personal och levererar maten som lagats i vårt Haga Deli kök, men självklart får ni själva hämta maten om ni önskar. Vi har levererat mat till allt från 2-500 personer, så alla förfrågningar tas glatt emot.

Trots att vi är en etablerad restaurang med uppskattad buffécatering fortsätter vi ständigt att utvecklas för att kunna göra våra gäster ännu nöjdare. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra gästers önskemål och löser allting från gluten- och laktosfria alternativ till vegetariska rätter på våra bufféer. Det är vår ständiga målsättning och för att uppnå den krävs färska och bra råvaror och det finner du hos oss på Haga Deli.

Kontakta oss när du vill ha en mycket bra förstklassig italiensk buffécatering!


Italiensk buffécatering, Stockholm