Festvåning restaurang Stockholm

Festvåning, restaurang Stockholm

Om du letar efter en festvåning restaurang Stockholm så har vi på Haga Deli en populär festvåning för uthyrning. Här kan du som gäst boka festlokalen för att hålla en egen privat fest. Kontakta oss på Restaurang Haga Delikatess så kommer vi tillsammans fram till hur kvällen kommer se ut.

Vi anordnar allt från 5-rättersmiddagar till italienskbuffé med plockmat, allt är möjligt, bara fantasin sätter gränserna. Du kan till och med baka din egen pizza med dina vänner och familj.

I vår festvåning anordnar vi också temakvällar med föreläsningar om mat och dryck eller varför inte boka en vin-, whiskey eller chokladprovning?

Abonnera en fin festvåning på en restaurang

Haga Deli har mer än 22 års erfarenhet i branschen och utvecklas ständigt. Vi har gått från en liten delikatessbutik till en populär restaurang med catering och festvåning. Vi försöker alltid uppfylla våra gästers önskemål och löser allting från gluten och laktosfria alternativ till vegetariska rätter.

För oss står bra råvaror och bra service i fokus. Vårt signum är att du ska kunna få en äkta italiensk matupplevelse, mitt i Vasastan. Kontakta oss när du vill abonnera vår festvåning i Haga Deli restaurang i Stockholm.