Catering St Eriksplan

Catering Odenplan

Kolla på våra cateringmenyer här

För dig som söker förstklassig catering nära St Eriksplan behöver inte leta längre. Vi på Haga Deli har 22 års erfarenhet av catering och vår specialitet är det italienska köket. Vi har som restaurang och cateringföretag utvecklats enormt genom åren. Från starten var vi en liten delikatessbutik med take- away pizza som idag har expanderat till en populär restaurang med efterfrågad catering.

Vi strävar alltid efter att utvecklas för att göra våra gäster ännu nöjdare. Vi försöker alltid uppfylla våra gästers önskemål och löser allt från gluten- och laktosfria alternativ till vegetariska rätter, ingenting är omöjligt.

Förstklassig catering nära St Eriksplan

När det kommer till vår catering har vi tre italienska förslagsmenyer av olika prisklasser, men vi är självklart flexibla att anpassa oss efter de önskemål du som kund har, allergier och tillfället.

Vi levererar till alla möjliga event, allt från bröllop, en romantisk middag för två till den viktiga affärsmiddagen. Vi hyr även ut porslin, bestick och personal och levererar maten som lagats i vårt Haga Deli kök. Självklart är ni välkomna att själva hämta maten om ni önskar. Vi har levererat mat till allt från 2-500 personer och bara fantasin sätter gränserna.

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig! Haga Deli – Catering nära St Eriksplan i Stockholm.