Catering Odenplan

Catering Odenplan

När det kommer till catering kring Odenplan samt i övriga delar av Stockholm är det inte många som slår oss på fingrarna. Vi på Haga Deli har över 22 års erfarenhet av catering och vår specialitet är det italienska köket.

Kolla på våra cateringmenyer här

Alla rätter tillagas här hos oss, och om ni önskar levererar vi maten dit ni är. Vill ni hämta den själva är ni givetvis välkomna att göra så. Till all catering hyr vi även ut porslin, glas, bestick och tillhandahåller professionell serveringspersonal.

Italiensk catering när det är som allra bäst!

Våra tre italienska basmenyer är alltid väldigt uppskattade och innehåller givetvis italienska klassiker så som Prosciutto, Salami, foccacia, Bresacola, spiedini al polette, Taleggio och mycket mer. Vi är naturligtvis flexibla om ni har egna idéer och önskemål, tillsammans kan vi komponera ihop en meny som passar bäst för er och det aktuella tillfället.

Oavsett om du behöver catering till ett bröllop, större fester, en picknick eller ett företagsevent är vi på Haga Deli rätt företag. Vi har levererat mat till allt från 2-500 personer och bara fantasin sätter gränserna.

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig! Ring eller maila oss på Restaurang Haga Delikatess för catering OdenplanVälkommen!