Catering i Vasastan

Catering Odenplan

Titta på våra cateringmenyer här

Haga Deli är en restaurang i Vasastan som levererar förstklassig och smakrik catering. Vi har 22 års erfarenhet av catering och vi specialiserar oss på det italienska köket. Alla rätter tillagas här hos oss, och om ni önskar levererar vi maten dit ni är. Vill ni hämta den själva är ni givetvis välkomna att göra så. Till all catering hyr vi även ut porslin, glas bestick och tillhandahåller professionell serveringspersonal.

Efterfrågad catering i Vasastan för alla tillfällen!

Haga Deli har tre italienska förslagsmenyer av olika prisklasser men vi är självklart flexibla att anpassa oss efter de önskemål du som kund har, allergier och tillfället. Vi levererar till alla möjliga event. Allt från bröllop, en romantisk middag för två till den viktiga affärsmiddagen. Vi har levererat mat till allt från 2-500 personer och bara fantasin sätter gränserna.

Som restaurang har vi utvecklats snabbt genom åren. Från början var vi en liten delikatessbutik och vi har idag har expanderat och blivit en fulländad restaurang med populär catering. Vi fortsätter hela tiden att utvecklas så att vi kan göra våra gäster ännu nöjdare. Vi strävar alltid efter att uppfylla våra gästers önskemål och löser allting från gluten och laktosfria alternativ till vegetariska rätter, ingenting är omöjligt.

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig! Haga Deli – Catering i Vasastan